Spotify Kodlu ve Kişiye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak
Spotify Kodlu ve Kişiye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak

Spotify Kodlu ve Kişiye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak (65285)

Fiyat : ₺209,99(KDV Dahil)

Ürünün çevresi;27 cm,Çapı;9 cm,Yüksekliği;9,5 cm dir. Ürünün üzerine süblimasyon baskı uygulanarak baskı yapılmaktadır. 1. sınıf baskı mürekkebi kullanılmış olup,sağlığa hiçbir zararı yoktur. Her iki tarafına da baskı yapılmaktadır.Porselendir.

KUPA BARDAK Spotify barkod kodu, Spotify uygulamasından kod taramayı kupa bardağa okuttuğunuzda sizi yönlendirecektir.

Nasıl Yapılır?
Spotify QR Kod PaylaşımÖncelikle uygulamayı açın seçtiğiniz şarkının veya çalma listesinin ekranında üç nokta butonu göreceksiniz. Bu butona tıklayın ve Paylaş butonu altında yer alan “Bağlantıyı Kopyala” seçeneğine tıklayın, kopyaladığınız linki sipariş sayfamızda ilgili alana yapıştırın.

Spotify QR Kod Tarama;
Spotify QR Kodu
 tarama işlemi için öncelikle uygulamayı açın ve Searh (büyüteç) sekmesini görüntüleyin. Üst kısımda, arama kutucuğunun yanında bir kamera simgesini göreceksiniz. Bu simgeye dokunun, uygulama bünyesindeki QR kod tarayıcı açılacaktır. Uygulamanın kameranıza erişmesine izin verin. Kamera açıldığında ilgili Spotify QR kodunu görüntüleyin. QR kodun içerdiği parçaya / çalma listesine yönlendirileceksiniz. Spotify QR Kodlarını taradığınızda, işaret ettiği şarkıyı veya çalma listesini kaydetme veya hemen oynatma seçenekleri karşınıza gelecektir.

 

Not: Spotify linki yazılmayan siparişlerde kupa bardak barkodsuz bir şekilde fotoğraflı olarak gönderilecektir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR